• drnika@henix.hu
  • Dunakeszi, Magyar u. 53.
  • Időpontfoglalási idő: 07:00 - 18:00

A rendelésekre, mind a csecsemő és gyermek gyógyászati rendelésre, mind a szakrendelésekre is /gyermek tüdő gyógyászat -croup, asthma-, visszatérő felső légúti betegségek, gyermek allergológia és felnőtt allergia/ előzetesen telefonon

Rendelési idő

Csecsemő és gyermek rendelés

Csecsemő és gyermek rendelés egészséges gyerekeknek

Akut gyermek betegségek kezelése

Akut gyermek betegségek kivizsgálása és kezelése

Ha a gyermeked hirtelen megbetegszik, ne habozz, itt vagyok, hogy segítsek. Ezen a területen a következőket kínálom:

1. Azonnali kivizsgálás:

  • Ha a gyermekednél hirtelen betegségi tünetek jelentkeznek, vállalom az azonnali kivizsgálást. A gyors diagnózis segít a megfelelő kezelés mielőbbi megkezdésében.

2. Hatékony kezelés:

  • A hatékony kezelés és orvosi ellátás kritikus fontosságú az akut betegségeknél. Szakértelmemmel és tapasztalatommal biztosítom, hogy a gyermeked a legjobb terápiás kezelést kapja.

3. Támogató gondozás:

  • Az akut betegségek után is kulcsfontosságú a gyermeked gondozása és támogatása a gyógyulás folyamatában. A türelmes és odafigyelő hozzáállás elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyermeked visszanyerje az egészségét.

Ezek a szolgáltatások mind azért vannak, hogy a gyermeked és családod egészsége javuljon. Az akut betegségek esetén is számíthatsz rám, hogy a legjobb orvosi ellátást és gondoskodást biztosítsam a gyermekednek. Ha kérdéseid vagy aggodalmaid vannak, ne habozz, keress bátran!