• drnika@henix.hu
  • Dunakeszi, Magyar u. 53.
  • Időpontfoglalási idő: 07:00 - 18:00

A rendelésekre, mind a csecsemő és gyermek gyógyászati rendelésre, mind a szakrendelésekre is /gyermek tüdő gyógyászat -croup, asthma-, visszatérő felső légúti betegségek, gyermek allergológia és felnőtt allergia/ előzetesen telefonon

Rendelési idő

Csecsemő és gyermek rendelés

Csecsemő és gyermek rendelés egészséges gyerekeknek

Biztonságos oltások

Oltások Beadása

Az oltások kritikus szerepet játszanak a gyermekek egészségének védelmében. Itt találsz információkat és szolgáltatásokat a megfelelő oltások beadásával kapcsolatban:

1. Oltási tanácsadás:

  • Az oltási programok összetettek lehetnek, és az oltások fontosak a gyermek egészségének megőrzésében. Nyújtok oltási tanácsadást, amely segít eligazodni a szükséges oltásokban és az oltási ütemtervben.

2. Oltások beadása:

  • Az oltások helyes és biztonságos beadása elengedhetetlen. Vállalom az oltások gyermeked számára történő biztonságos beadását, és gondoskodom arról, hogy minden szükséges oltást megkapjon.

3. Oltások ellenőrzése:

  • Az oltások és védettség ellenőrzése is része az oltási szolgáltatásaimnak. Biztosítom, hogy gyermeked mindig védett legyen a veszélyes fertőzésektől.

Az oltásokkal kapcsolatos szolgáltatásaim célja a gyermeked egészségének védelme, és segítség a szülőknek az oltásokkal kapcsolatos információk megértésében és döntéseik meghozatalában. Ha kérdéseid vagy aggodalmaid vannak az oltásokkal kapcsolatban, ne habozz, fordulj hozzám!