• drnika@henix.hu
  • Dunakeszi, Magyar u. 53.
  • Időpontfoglalási idő: 07:00 - 18:00

A rendelésekre, mind a csecsemő és gyermek gyógyászati rendelésre, mind a szakrendelésekre is /gyermek tüdő gyógyászat -croup, asthma-, visszatérő felső légúti betegségek, gyermek allergológia és felnőtt allergia/ előzetesen telefonon

Rendelési idő

Csecsemő és gyermek rendelés

Csecsemő és gyermek rendelés egészséges gyerekeknek

Csecsemő és gyermek egészség

Itt gyermeked egészségére és boldogságára fókuszálok, hiszen nincs értékesebb dolog a világon, mint a gyermekeink jólléte.

Gyermekorvosi szolgáltatások: Gyermekünk egészsége minden szülő számára az elsődleges aggodalom. Itt találkozhatsz gyermekorvos szolgáltatásaimmal, amelyek magukban foglalják az egészségügyi ellenőrzéseket, fejlődési követést és egyéb fontos gyógyászati szempontokat.

Tanácsadás szülőknek: A szülőknek sok kérdésük és aggodalmuk van gyermekükkel kapcsolatban. Az itt található tanácsadások segítenek megválaszolni ezeket a kérdéseket, és segítenek megérteni a gyermeknevelés legjobb gyakorlatait.

Gyermekápolás és egészséges táplálkozás: Az egészséges életmód és az egészséges táplálkozás alapvető fontosságú a gyermekek fejlődéséhez. Itt találsz tippeket és iránymutatásokat a helyes táplálásról és a megfelelő gondoskodásról.

Fejlesztés és nevelés: A gyermeknevelésben nincs egyetlen helyes módszer. Az itt található információk és tanácsok segítenek neked a gyermeked számára leginkább megfelelő nevelési módszerek kiválasztásában.

Elsősegély gyerekeknek: Balesetek mindig megtörténhetnek, és itt megtalálod az elsősegélynyújtás alapjait gyerekeknek, hogy tudd, mit kell tenni a baj esetén.

Bízom benne, hogy az itt található információk és szolgáltatások segítenek  abban, hogy gyermeked egészségesen és boldogan fejlődjön. Ne habozz kapcsolatba lépni velem, ha további kérdéseid vagy aggodalmaid vannak!