• drnika@henix.hu
  • Dunakeszi, Magyar u. 53.
  • Időpontfoglalási idő: 07:00 - 18:00

A rendelésekre, mind a csecsemő és gyermek gyógyászati rendelésre, mind a szakrendelésekre is /gyermek tüdő gyógyászat -croup, asthma-, visszatérő felső légúti betegségek, gyermek allergológia és felnőtt allergia/ előzetesen telefonon

Rendelési idő

Csecsemő és gyermek rendelés

Csecsemő és gyermek rendelés egészséges gyerekeknek

Életmód tanácsadás

Életmód tanácsadás és életvezetési tanácsadás

Az életmód és az életvezetés nagy hatással lehet a gyermek egészségére és jólétére. Itt találsz információkat és szolgáltatásokat a következő területeken:

1. Egészséges életmód támogatás:

  • Az egészséges életmód alapja a megfelelő táplálkozás, rendszeres testmozgás, és az egészséges szokások kialakítása. Segítek olyan életmódbeli változások kialakításában, amelyek támogatják a gyermek egészségét.

2. Életvezetési tanácsok:

  • Az életvezetés során felmerülő kihívások és döntések sokszor nem könnyűek. Tanácsokat és támogatást nyújtok, hogy segítsem a szülőket a nehezebb döntések meghozatalában.

3. Stresszkezelés és megerősítés:

  • A stressz és az életmódbeli kihívások kezelése fontos a gyermek és a család jólétének szempontjából. Tanácsadással és megerősítéssel segítek az ilyen helyzetek kezelésében.

Az életmód és az életvezetés területein nyújtott szolgáltatások célja az egészséges és kiegyensúlyozott életmód kialakítása, amely hozzájárul a gyermek egészségéhez és jóllétéhez. Ha bármilyen kérdésed vagy aggodalmad van ezen témák kapcsán, bátran keress meg engem!