• drnika@henix.hu
  • Dunakeszi, Magyar u. 53.
  • Időpontfoglalási idő: 07:00 - 18:00

A rendelésekre, mind a csecsemő és gyermek gyógyászati rendelésre, mind a szakrendelésekre is /gyermek tüdő gyógyászat -croup, asthma-, visszatérő felső légúti betegségek, gyermek allergológia és felnőtt allergia/ előzetesen telefonon

Rendelési idő

Csecsemő és gyermek rendelés

Csecsemő és gyermek rendelés egészséges gyerekeknek

Krónikus betegápolás

Krónikus beteggondozás – elsősorban krónikus légúti betegségekben és immunhiányos állapotban szenvedő betegek.

A krónikus betegségek folyamatos figyelmet és gondoskodást igényelnek, különösen, ha légúti problémákról vagy immunhiányos állapotról van szó. Itt találhatod, hogyan tudok segíteni:

1. Krónikus betegségek kezelése:

  • A krónikus légúti betegségek, valamint az immunhiányos állapot kezelése és gondozása szakértelmet igényel. Segítek a megfelelő terápia kiválasztásában és nyomon követésében.

2. Rendszeres ellenőrzések:

  • A rendszeres orvosi ellenőrzések fontosak a krónikus betegségekben szenvedők számára. Gondoskodom arról, hogy a szükséges vizsgálatok és ellenőrzések időben megtörténjenek.

3. Tanácsadás és támogatás:

  • A krónikus betegségekkel való együttélés során sok kérdés és kihívás merülhet fel. Nyújtok tanácsadást és támogatást, hogy megkönnyítsem ezen állapotok kezelését és a mindennapokat.

A krónikus beteggondozás elsődleges célja a gyermeked egészségének javítása és a betegségek hatékony kezelése. Ha bármilyen kérdésed vagy aggodalmad van a krónikus betegségekkel kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal!