• drnika@henix.hu
  • Dunakeszi, Magyar u. 53.
  • Időpontfoglalási idő: 07:00 - 18:00

A rendelésekre, mind a csecsemő és gyermek gyógyászati rendelésre, mind a szakrendelésekre is /gyermek tüdő gyógyászat -croup, asthma-, visszatérő felső légúti betegségek, gyermek allergológia és felnőtt allergia/ előzetesen telefonon

Rendelési idő

Csecsemő és gyermek rendelés

Csecsemő és gyermek rendelés egészséges gyerekeknek

Tüdőbetegség kezelés gyermekeknél

Gyermekkori tüdőbetegségek kivizsgálása:

A tüdőbetegségek pontos diagnózisának eléréséhez elengedhetetlen a gyermekek alapos vizsgálata és kivizsgálása. Ebben a tekintetben vállalom a tüdőbetegségek kivizsgálását, és készen állok arra, hogy segítsek azonosítani és megérteni a tüdőproblémákat.

Terápia Személyre Szabása:

  • Minden gyermek egyedi igényekkel rendelkezik, és a kezelésüket ehhez kell igazítani. Évek alatt szerzett tapasztalataim révén különböző gyermekkori tüdőbetegségek kezelésében, segítek az optimális terápia beállításában.

Gondozás és Figyelem:

  • A tüdőbetegségekkel élő gyermekeknek hosszú távú gondozásra van szükségük. Az odafigyelés és rendszeres ellenőrzések kulcsfontosságúak ahhoz, hogy a gyermekek megkapják a szükséges támogatást és kezelést.

Ezen elkötelezettségek és szolgáltatások a gyermekek egészségügyi állapotának javítását célozzák meg, és azáltal csökkentik a betegségek okozta kellemetlenségeket. A Te és gyermekeid jólléte számomra a legfontosabb, és minden tőlem telhetőt megteszek a legjobb gyermekorvosi ellátás biztosítása érdekében. Ne habozz, ha kérdéseid vagy aggodalmaid vannak, fordulj hozzám bátran.