• drnika@henix.hu
  • Dunakeszi, Magyar u. 53.
  • Időpontfoglalási idő: 07:00 - 18:00

A rendelésekre, mind a csecsemő és gyermek gyógyászati rendelésre, mind a szakrendelésekre is /gyermek tüdő gyógyászat -croup, asthma-, visszatérő felső légúti betegségek, gyermek allergológia és felnőtt allergia/ előzetesen telefonon

Rendelési idő

Csecsemő és gyermek rendelés

Csecsemő és gyermek rendelés egészséges gyerekeknek

Újszülöttek tanácsadása

Újszülött kontrol és egészséges étrend tanácsadás

Itt a fókusz az újszülöttek gondozásán és az egészséges táplálás megalapozásán van. Az alábbiakban részletezem, hogy mivel segíthetek:

1. Újszülött kontrol:

  • Az újszülöttek rendszeres ellenőrzése kiemelten fontos az egészséges fejlődés szempontjából. Vállalom az újszülöttek kontrollját, hogy biztosítani tudjuk, minden rendben van.

2. Egészséges táplálási tanácsok:

  • Az egészséges étkezés és táplálkozás az újszülött életének kulcsfontosságú része. Személyre szabott tanácsokat nyújtok a megfelelő étrend összeállításához, hogy a kisbabád a legjobb tápanyagokat kapja.

3. Ápolás és támogatás:

  • Az ápolás és támogatás elengedhetetlen az újszülött életének első hónapjaiban. Segítek neked az ápolás technikáinak elsajátításában és a gyermeked kényelmének biztosításában.

Az itt található szolgáltatások célja az egészséges újszülött fejlődésének támogatása és a szülőknek nyújtott segítség az újszülöttekkel kapcsolatos kihívások kezelésében. Ha bármilyen kérdésed van, vagy további segítségre van szükséged, keress bátran!