• drnika@henix.hu
  • Dunakeszi, Magyar u. 53.
  • Időpontfoglalási idő: 07:00 - 18:00

A rendelésekre, mind a csecsemő és gyermek gyógyászati rendelésre, mind a szakrendelésekre is /gyermek tüdő gyógyászat -croup, asthma-, visszatérő felső légúti betegségek, gyermek allergológia és felnőtt allergia/ előzetesen telefonon

Rendelési idő

Csecsemő és gyermek rendelés

Csecsemő és gyermek rendelés egészséges gyerekeknek

Allergia

Allergia

–egy allergiás családban, ha az egyik szülő allergiás, 40% eséllyel lesz a gyermek is az. Ha mindkét szülő szenved valamilyen allergiás betegségben a gyermek 80% eséllyel fogja örökölni és hordozni az allergia lehetőségét.

 

A civilizáció fejlődésével a környezeti szennyeződés olyan mértéket öltött, amely felborította az egyensúlyt: Légszennyezés ,talajszennyezés, vegyi anyagok , műtrágyák, műanyagok Veszélyes hulladékok,egészségkárosító anyagok Ionizáló sugárzás

Adott a genetika, adott a környezet. Ezen a szűk mezsgyén próbálunk mi egészségesek maradni. A bélrendszerünk topon tartásával és a szabad gyökök lekötésével jó eséllyel indulunk ebbe a szélmalom harcba.

Az allergia legsúlyosabb megnyilvánulása az asztma gyakran kínozza a gyermek korosztályt. A kezelés jó megválasztásával tartós tünetmentességet és egészséges felnőttkort tudunk elérni az esetek többségében a komplex gondozással, beteg vezetéssel.

Comments are closed