• drnika@henix.hu
  • Dunakeszi, Magyar u. 53.
  • Időpontfoglalási idő: 07:00 - 18:00

A rendelésekre, mind a csecsemő és gyermek gyógyászati rendelésre, mind a szakrendelésekre is /gyermek tüdő gyógyászat -croup, asthma-, visszatérő felső légúti betegségek, gyermek allergológia és felnőtt allergia/ előzetesen telefonon

Rendelési idő

Csecsemő és gyermek rendelés

Csecsemő és gyermek rendelés egészséges gyerekeknek

Érrendszeri problémák

Érrendszeri problémák

Egészséges életmódMagyarország az első a keringési betegségek okozta halálozásban a világon és a leggyakoribb halálok hazánkban a magas vérnyomás következtében bekövetkező infarktus.

Napjainkban pedig a 40-50 éves korosztályt, főként férfiakat érint a magas homocisztein szint miatt kialakuló szív megállás okozta halálozás.

A helytelen táplálkozás következtében kialakuló magas koleszterin és vércukor szint károsítja az erek falát, azok rugalmatlanná válnak, összeszűkülnek, ezzel növelve a vérnyomást.

Szervezetünket 97000 km érhálózat szövi be.

Tekintettel arra, hogy az egész szervezetünket behálózó érrendszer látja el szerveinket tápanyagokkal, az érrendszeri problémák egész életünkre és egészségünkre kihatással vannak.

Ezekben a problémákban alapvetően fontos a megelőzés, mert a kialakult tünetek kezelésének kimenetele már bizonytalan és sokkal költségesebb.

Comments are closed